Pèsols i carxofes estofades
Categoria:
Llegums i verdures
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 quilo de pèsols frescos
- 4 carxofes
- 1 manat de cebes tendres
- 1 tomàquet
- Menta
- I tall de cansalada viada
- Botifarra negra
- 1 copeta de vermut negre
3 racions
Elaboració
En una cassola posa-hi una mica d’oli, fes-hi coure la ceba tendre tallada a juliana. Quan estigui una mica transparent hi poses la cansalada tallada a trossets, un parell de tombs i ja hi pots afegir el tomàquet a trossos, net i pelat.
Fes-hi un parell de voltes i posa-hi el pèsols i les carxofes tallades, no massa grans, la menta i la copeta de vermut.
Ho deixes coure a foc lent, rectifica de sal. Quan vegis que ja no li falta gaire hi poses la botifarra negre. Cinc minuts més i ja es pot servir
45min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3503 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
No cal que les tallis amb un pelador, jo ho faig amb el ganivet de cuina.