Pèsols i carxofes estofades

Ingredients

  • 1 quilo de pèsols frescos
  • 4 carxofes
  • 1 manat de cebes tendres
  • 1 tomàquet
  • Menta
  • I tall de cansalada viada
  • Botifarra negra
  • 1 copeta de vermut negre

3 racions

Elaboració

En una cassola posa-hi una mica d’oli, fes-hi coure la ceba tendre tallada a juliana. Quan estigui una mica transparent hi poses la cansalada tallada a trossets, un parell de tombs i ja hi pots afegir el tomàquet a trossos, net i pelat.
Fes-hi un parell de voltes i posa-hi el pèsols i les carxofes tallades, no massa grans, la menta i la copeta de vermut.
Ho deixes coure a foc lent, rectifica de sal. Quan vegis que ja no li falta gaire hi poses la botifarra negre. Cinc minuts més i ja es pot servir

45min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

8039 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: