Filet de llom amb roquefort

Ingredients

  • 2 fillets de llom de porc
  • 150 gr. formatge roquefort
  • 6 talls de cansalada
  • 1 ceba
  • 1 raig de conyac
  • herbes aromàtiques
  • gírgoles, llenegues, xampinyons...

6 racions

Elaboració

Agafa un llom de porc i li fas dos talls de dalt a baix. Omple de roquefort els talls que has fet. A continuació torna a muntar els filets de llom, folre'ls amb la cansalada i els lligues com per a rostir.
En una cassola posa oli i fes enrossir la ceba tallada, posa-hi els filets, les herbes aromàtiques i un bon raig de conyac. A foc mig-baix.
Quan gairebé estigui cuit i afegeixes els bolets nets i tallats a trossos.
Un cop fet, el deixes refredar, el deslligues i els talles.
Abans de servir, escalfa-ho una mica.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2055 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: