Pastís cremós de xocolata

Ingredients

  • 200 gr. xocolata 70%
  • 200 gr. mantega
  • 5 ous
  • 1 cullerada sopera farina
  • 250 gr. sucre

6 racions

Elaboració

Comença escalfant el forn a 190 graus, prepara el motllo, rodó i metàl·lic, de 22 cm de diàmetre: unta’l primer amb mantega i després amb farina o amb un esprai vegetal.
Fon la xocolata i la mantega, tot junt, en un cassó al foc, ha de quedar completament desfet. Mentrestant, ves remenant perquè no s'enganxi i es barregi bé.
Després, en un bol fora del foc barreja la xocolata fosa i el sucre amb l’ajut d’unes varetes manuals, deixa-ho refredar una mica, afegeix-hi els ous, un per un, barreja-ho tot ben barrejat amb les varetes, posa la farina amb un tamissador (o amb un colador de malla fina) i barreja-la bé.
Tot seguit, aboca la massa al motllo i posa-la al forn durant 22 minuts. Ha de quedar lleugerament tremolós pel mig.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1713 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!