Salsa barbacoa americana
Categoria:
Salses
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 got del ketchup i un altre de tomàquet fregit
- ½ got de vinagre de vi
- ½ got de salsa Perrins
- 1 llauna de Coca-cola
- 1 ceba petita
- 1 gra d’all
- 1 culleradeta pebre vermell, una de farigola, una d’orenga i un altre de romaní
- sal i oli
Elaboració
Posa en una cassola oli i la ceba ratllada, deixa-la sofregir uns minuts, després afegeix l’all també triturat.
A continuació posa-hi el got de tomàquet fregit, el got de ketxup, el mig got de salsa perrins, el mig de vinagre i la llauna de coca-cola sencera. Remena-ho bé i deixeu que bulli, a foc fort, durant un 10 munits aprox.
Abaixa el foc i ara posa-hi totes les herbes i el pebre vermell. Deixa espessir.
Abans d'utilitzar, s'ha de refredar.
45min
Notes
La pots posar en un pot de vidre i guardar-la a la nevera. Et durarà molt de temps.
Es pot utilizar per acompanyar costelles de porc o be aletes de pollastre a la brasa.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1744 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.