Salsa barbacoa americana

Ingredients

  • 1 got del ketchup i un altre de tomàquet fregit
  • ½ got de vinagre de vi
  • ½ got de salsa Perrins
  • 1 llauna de Coca-cola
  • 1 ceba petita
  • 1 gra d’all
  • 1 culleradeta pebre vermell, una de farigola, una d’orenga i un altre de romaní
  • sal i oli

Elaboració

Posa en una cassola oli i la ceba ratllada, deixa-la sofregir uns minuts, després afegeix l’all també triturat.
A continuació posa-hi el got de tomàquet fregit, el got de ketxup, el mig got de salsa perrins, el mig de vinagre i la llauna de coca-cola sencera. Remena-ho bé i deixeu que bulli, a foc fort, durant un 10 munits aprox.
Abaixa el foc i ara posa-hi totes les herbes i el pebre vermell. Deixa espessir.
Abans d'utilitzar, s'ha de refredar.

45min

Notes

La pots posar en un pot de vidre i guardar-la a la nevera. Et durarà molt de temps.
Es pot utilizar per acompanyar costelles de porc o be aletes de pollastre a la brasa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

727 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!