Gratacel de formatge de cabra

Ingredients

  • Pa de motlle
  • 1 quilo o més de cebes
  • 1 tall de formatge de cabra per persona
  • variat d'enciams i tomàquets cirerols

4 racions

Elaboració

En una cassola fregeix amb oli la ceba tallada a llunes. Fes-la coure molt a poc a poc, més d’una hora, anar afegint rajolinets d’aigua i si vols un polsim de sucre.
Muntar el plat.
Al fons un cèrcol de pa, pots fer també la rodona amb un got. Damunt la ceba confitada i damunt el formatge de cabra. Posar-ho al forn, servir-ho calent.
Pots guarnir el plat amb una barreja d’amanides i uns tomàquets cirerols.

1h

Notes

al fer la ceba molt a poc a poc i a foc lent.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!