Sopa de melĂł

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ** 2/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • melĂł de Gal¡lia o Cantaloup
  • 250 ml. crema de llet
  • sĂ­ndria (opcional)
  • un raig de llimona
  • 2 talls de pernil
  • fulles de menta

4 racions

ElaboraciĂł

Pela i tritura el melò i afegeix un rajolí de suc de llimona . Afegeix la crema de llet. Posa-ho en bols individuals. A l'hora de servir hi pots posar unes boletes de sindria (que les pots fer amb una cullereta de moca.)
El pernil, com mĂŠs bo sigui millor, el talles a tires fines i el freigeixes. Deixa que xupi l'oli en un paper de cuina. Els poses damunt la sopa al moment de servir i ho decores amb unes fulletes de menta.

20min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Sopa de melĂł

Enllaça aquesta recepta:

1983 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:



Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!