Sopa de meló
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- meló de Gal·lia o Cantaloup
- 250 ml. crema de llet
- síndria (opcional)
- un raig de llimona
- 2 talls de pernil
- fulles de menta
4 racions
Elaboració
Pela i tritura el melò i afegeix un rajolí de suc de llimona . Afegeix la crema de llet. Posa-ho en bols individuals. A l'hora de servir hi pots posar unes boletes de sindria (que les pots fer amb una cullereta de moca.)
El pernil, com més bo sigui millor, el talles a tires fines i el freigeixes. Deixa que xupi l'oli en un paper de cuina. Els poses damunt la sopa al moment de servir i ho decores amb unes fulletes de menta.
20min
Etiquetes:
Sopes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2593 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
No cal que les tallis amb un pelador, jo ho faig amb el ganivet de cuina.