Sopa de meló
												Categoria: 
						
						 Amanides i plats freds
 
						Amanides i plats freds
						
						
						
						
						
						
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
Ingredients
- meló de Gal·lia o Cantaloup
- 250 ml. crema de llet
- síndria (opcional)
- un raig de llimona
- 2 talls de pernil
- fulles de menta
 4 racions
 4 racions
Elaboració
							Pela i tritura el melò i afegeix un rajolí de suc de llimona . Afegeix la crema de llet. Posa-ho en bols individuals. A l'hora de servir hi pots posar unes boletes de sindria (que les pots fer amb una cullereta de moca.)
El pernil, com més bo sigui millor, el talles a tires fines i el freigeixes. Deixa que xupi l'oli en un paper de cuina.  Els poses damunt la sopa al moment de servir i ho decores amb unes fulletes de menta.
														
 20min
  20min 
 Etiquetes: 
						Sopes
 
						Etiquetes: 
						Sopes  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 5705 visites.
 5705 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    



 Afegir valoració
 Afegir valoració 
								 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Sopes i cremes
 Sopes i cremes Sopa
 Sopa Llegums i verdures
 Llegums i verdures Postres i dolços
 Postres i dolços
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Carns
 Carns
 Altres
 Altres




 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram