Sopa de meló

Ingredients

  • meló de Gal·lia o Cantaloup
  • 250 ml. crema de llet
  • síndria (opcional)
  • un raig de llimona
  • 2 talls de pernil
  • fulles de menta

4 racions

Elaboració

Pela i tritura el melò i afegeix un rajolí de suc de llimona . Afegeix la crema de llet. Posa-ho en bols individuals. A l'hora de servir hi pots posar unes boletes de sindria (que les pots fer amb una cullereta de moca.)
El pernil, com més bo sigui millor, el talles a tires fines i el freigeixes. Deixa que xupi l'oli en un paper de cuina. Els poses damunt la sopa al moment de servir i ho decores amb unes fulletes de menta.

20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5705 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: