Sopa de meló
Categoria:
Amanides i plats freds
Estació: primavera estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- meló de Gal·lia o Cantaloup
- 250 ml. crema de llet
- síndria (opcional)
- un raig de llimona
- 2 talls de pernil
- fulles de menta
4 racions
Elaboració
Pela i tritura el melò i afegeix un rajolí de suc de llimona . Afegeix la crema de llet. Posa-ho en bols individuals. A l'hora de servir hi pots posar unes boletes de sindria (que les pots fer amb una cullereta de moca.)
El pernil, com més bo sigui millor, el talles a tires fines i el freigeixes. Deixa que xupi l'oli en un paper de cuina. Els poses damunt la sopa al moment de servir i ho decores amb unes fulletes de menta.
20min
Etiquetes: Sopes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
5246 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.