Carbonara de carxofes
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Estació: hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 gr. de tallarines
- 4/6 carxofes
- 2 ous
- oli, sal
- formatge parmesà ratllat
4 racions
Elaboració
Neteja les carxofes, només n'ha de quedar el cor. Les talles ben finetes i les fregeixes en oli en una paella. Sala-les.
Posa aigua amb sal al foc, quan bulli hi poses les tallarines i les fas bullir al dente.
En un bol posa-hi el 2 ou batuts.
Quan tinguis la pasta feta, l'escorres i la poses al bol, també hi tires les carxofes fregides i ho remenes tot. Posa-hi formatge parmesà.
L'ou es courà amb els ingredients calents.
20min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.