Truita d'alls tendres, camagrocs i trompetes de la mort

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es tallant els alls aprofitant al màxim la part verda, el millor es tallar tipus juliana curta.
Es batan tres ous.
Es posant en una paella amb una mica d'oli i des pres s'afegeixi l'aigua, mig got, un cop, els alls agafin color, es posant els camagrocs i les trompetes, quant l'aigua hagi exhaurit, es posant amb els ous tot ven remenat.
Posar la paella al foc amb un rajuli d'oli,se abocant la barreja i un cop la truita estigui feta per una cara, es tomba amb un plat o un tomba-truites.
Per al pa amb tomàquet, es fa servir el pa que mes agradi, pagues, baguet... l'interesant es ficar primer la sal, des pres l'oli i finalment refregar el tomaquet, eixos permet que tot el pa s'ompli de la barreja uniformement.

Notes

Compte amb la manera de fer el pa amb tomàquet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se