Arròs caldós d'ànec

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Saltegem l'ànec en una cassola amb una mica d'oli, hi afegim la ceba i el pebrot (a daus) i, quan es vegi daurat, hi posem la tomaca i ho deixem coure uns instants.
Hi afegim el vi i ho deixem reduir.
Després ho cobrim d'aigua, hi posem dues boletes de pebre i un polsim de colorant.
Ho deixem bullir 2-3 hores i, quan l'ànec estigui tou, rectifiqueu de sal i hi tirem l'arròs.
Abans de retirar-lo del foc hi afegiu la picada d'all i julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se