Espaguetis negres amb cloïsses

Categoria:

Ingredients

Elaboració

Primer de tot bullim la pasta "al dente" amb suficient aigua i un polsim de sal. (El temps dependrà de la qualitat del producte o seguint les normes del fabricant) Colem, guardant una mica d'aigua de la cocció i reservem.
A continuació, en una olleta o cassoleta hi tirem un raig d'oli d'oliva, el bitxo i els alls picoladets i ho sofregim una miqueta, anant amb compte que no es cremin els alls. Seguidament, hi tirem el vi i el deixem reduir.
Ara serà el moment de posar-hi les cloïsses amb un polsim de pebre blanc i tot just s'obrin ja les tindrem a punt. Separarem les cloïsses del seu suc i el colarem per prevenir que no tinguin una mica de sorra.
Per últim posarem en una cassola els espaguetis, el suc de la cocció de les cloïsses, si cal una mica d'aigua que havíem guardat de bullir la pasta i finalment les cloïsses i el julivert picat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se