Petxina de pelegrí,( vieira), farcida amb espinacs, panses i pinyons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata metàlica plana, per anar al forn
Un cassó mitjà
Un colador mitjà
Una cullera grossa

Elaboració

Primerament, en un cassó amb aigua bullint, escaldem durant cinc minuts, les panses i els pinyons. Tot seguit, els escorrem i els reservem.
A part en un cassó amb aigua i sal, posem a coure els espinacs, i quan són cuits, els escorrem i amb l'ajud d'un ganivet els picolem ben picolats, i els reservem.
A part en una paella amb un raig d'oli d'oliva, fregim a foc baix els porros. Quan són cuits, afegim: els espinacs, les panses i els pinyons, i ho remenem ben remenat, i ho reservem. Tot seguit, preparem la salsa beixamel, com aconsello a la meva recepta, i seguidament, omplim les petxines amb la farsa d'espinacs i les anem deixant planes damunt la safata per anar al forn.
Tot seguit, les cobrim amb una mica de beixamel, les espolsem amb una mica de formatge ratllat, i les gratinem a 180º, fins que veiem que són rossetes, i ja les podrem servir en plats individuals.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se