Xili amb Carn
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500gr vedella picada
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 pebrot verd
- 1-2 xilis vermells o verds, tallats a rodanxes molt fines i sense llavors
- 2 cullerades d'oli oliva
- 800gr tomaquets triturats (2 llaunes)
- 425gr fesols vermells
- 1 fulla de llaurer
- Sal i pebre
Elaboració
Escalfar l'oli en una olla gran.
Afegir la ceba tallada i l'all picat i sofregir, remenant fins que la ceba quedi transparent. Afegir el pebrot tallat i els xilis i sofregir durant 3 minuts més a foc lent. Remenar perque no s'enganxi.
Afegir la carn picada i fregir amb la resta a foc moderat, remenant tota l'estona.
Quan la carn tingui un color marró, afegir els tomàquets i la fulla de llaurer, i salpebrar. Tapar i deixar fer-se a foc lent durant 50 minuts.
Escorrer els fesols vermells i afegir a la carn. Deixar 10 minuts més, tornar a tapar la olla. A l'acabar si la salsa resulta massa líquida, pujar el foc i remenar per a espesir-la una mica.
Notes
Es pot acompanyar amb arròs blanc.
Comparteix aquesta recepta: