Xili amb Carn

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Escalfar l'oli en una olla gran.
Afegir la ceba tallada i l'all picat i sofregir, remenant fins que la ceba quedi transparent. Afegir el pebrot tallat i els xilis i sofregir durant 3 minuts més a foc lent. Remenar perque no s'enganxi.
Afegir la carn picada i fregir amb la resta a foc moderat, remenant tota l'estona.
Quan la carn tingui un color marró, afegir els tomàquets i la fulla de llaurer, i salpebrar. Tapar i deixar fer-se a foc lent durant 50 minuts.
Escorrer els fesols vermells i afegir a la carn. Deixar 10 minuts més, tornar a tapar la olla. A l'acabar si la salsa resulta massa líquida, pujar el foc i remenar per a espesir-la una mica.

1h 15min

Notes

Es pot acompanyar amb arròs blanc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se