Rap a la catalana

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

1 Paella
1 Cassola gran
1 Ganivet

Elaboració

Heu de tallar el rap a trossos , cal treure-li la pell i l'espina, li hem de posar sal fina i fregir-lo en l'oli roent en una paella al foc; a mida que es vagi fregint col·loqueu els trossos en una cassola gran. Hem de cobrir el peix amb la ceba pelada i picada fina, els grans d'all sencers, la fulla de llorer, la xocolata ratllada, la cullerada de vinagre, l'oli que ha quedat de fregir-lo i el got d'aigua. Ho hem de deixar coure lentament i ben tapat durant mitja hora.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se