Llibrets de llom farcits amb salsa

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talleu el pebrot en 8 tires. Reserveu-les.
Bulliu els ous amb aigua i sal durant 10 minuts. Refredeu-los, peleu-los i talleu-los a quarts.
Saleu els llibrets, obriu-los i al centre de cada un i poseu una tira de pebrot, una part d'ou dur i una mica de pernil dolç.
Tanqueu-los amb un escuradents, enfarineu-los i fregiu-los en oli calent. Reserveu-los sobre un paper de cuina.
Piqueu la ceba ben petita i poseu-la en una cassola a sofregir amb una mica d'oli, juntament amb l'all picat.
Quan s'enrosseixin, afegiu-hi la salsa de tomàquet i el llom, un raig d'aigua i els pesols. Deixe que faci xup-xup durant 10 minuts i rectifiqueu-ho de sal.
Abans de servir els llibrets, retireu-ne els escuradents.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se