Gratinat de Patates i Pernil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les patates a rodanxes gruixudes d'uns 5 mm, assaona amb sal.
Distribueix les rodanxes de patata, el ratllat de pera i els daus de pernil, en capes, en la font preparada i escampa-hi el formatge pel damunt.

Per napar:

Mescla, 2 dl crema, 2 ous, ½ culleradeta de sal, una mica de pebre acabat de moldre, ½ culleradeta de pebre i nou moscada, barreja bé, salpebre al gust i escampa per sobre el gratinat.
Gratina al voltant de 30 Minuts en mix del forn prees calfat a 200 graus.
Aquest plat combina molt bé amb una bona amanida


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se