Risotto de primavera amb all silvestre (All d'ós)

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les verdures en cubs petits i cuina en la mantega fins que estiguin al dente.
Reserva a la calor
Talla finament l'escalunya i l'all, fregeix en una mica de mantega, fins que estiguin toves, afegeix l'arròs i salta fins que quedi ben impregnat amb la mantega i després desglaça amb vi blanc i una mica de brou de verdures.
Cal agitar el risotto constantment.
Una vegada que el líquid s'hagi absorbit, s'afegeix el brou de verdures a poc a poc i fins que l'arròs estigui al dente.
A continuació, afegeix la resta de la mantega, la crema, la meitat del formatge parmesà ratllat i les verdures precuinades i deixa coure 3 minuts més.
Reserva una mica de verdures per a la decoració.
Assaona amb sal i pebre.
Finalment, barreja l’all silvestre fresc picat i deixa també una mica per la decoració.
Distribueix el risotto en els plats i decora, cada un, amb una mica de formatge parmesà, verdures i l'all silvestre.

Notes

All d'ós
Planta herbàcia perenne a Europa i Àsia del nord que fa olor semblant a l'all i és d'ús freqüent com a ingredient per cuinar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se