Timbal de gall d'indi a la cervesa

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Anelles per emplatar.

Elaboració

Posar en un morter les dents d'all, la farigola i salpebrar. Picar fins que quedi una pasta. Embadurnar el gall d'indi amb la pasta i deixar macerar 24 hores.
Daurar el gall d'indi amb una mica d'oli d'oliva en una cassola. Retirar i reservar.
Pelar la ceba i tallar-la a rodanxes molt fines, gairebé transparents. Sofregir-la a foc suau en el mateix oli que hem daurat el gall d'indi.
Pujar una mica el foc i afegir els xampinyons a la cassola. Ofegar uns minuts i abocar la cervesa. Remenar i afegir el gall d'indi. Deixar bullir uns minuts i, al final, afegir el julivert picat.
Retirar el gall d'indi de la cassola i deixar reduir el suc uns minuts a foc fort. Desossar la carn i, amb l'ajuda d'una anella, muntar el plat. Regar amb la salsa obtinguda i decorar amb uns xampinyons.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se