Costellam a la barbacoa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Talla les costelles de porc a trossos amb dos ossos de grossor.
Col·loca sobre una placa folrada i asseca amb paper de cuina.
Barreja en un recipient totes les espècies, menys la salsa de barbacoa i la salsa Worcester.
Frega bé les costelles amb les espècies fins que no en quedin.
Cobreix amb plàstic transparent de cuina i refrigera com a mínim durant 2 hores i si són 4 hores molt millor, perquè quedin ben impregnades amb la marinada.
Pinzella les costelles amb la salsa Worcester, col·loca les costelles en una bossa de rostir i cuina, en una safata, en el forn preescalfat a una temperatura de 175 graus durant uns 30 a 40 minuts, la carn estarà cuita, tan bon punt la carn comenci a separar-se de l’os.
Obre la bossa i rega el costellam amb la salsa barbacoa.
Serveix amb Baguet, panotxes de blat de moro i una bona amanida o bé amb patates fregides.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se