Fesols amb cloïsses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Deixar les cloïsses amb aigua unes dues hores per que els hi marxi la sorra.
Rentar-les i coure-les al vapor amb una mica d'aigua fins que s'obrin.
Tallar el pebrot i la ceba.
Sofregir-ho tot en una paella.
Picar-ho tot.
Obrir les cloïsses.
Posar els fesols en una cassola, afegir la picada i si queda molt espés afegir una mica d'aigua.
Després posar-hi les cloïsses i una mica de pebre vermell dolç i ja podem servir.

15min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se