Suprema de lluç amb formatge cremós d'avellanes

Categoria:

Ingredients

4 racions

Elaboració

El cremós d'avellana:
Mitjançant un molinet o morter picarem l'avellana i la reservarem per després mesclar-ho amb el formatge cremós (Cremette o Mascarpone).
Picarem a mà el bacó i procedirem a unir aquests tres ingredients.

La suprema de lluç:

Racionarem el lluç procurant deixar-lo lliure d'espines i l'untarem amb la barreja de formatge i avellana.
El posarem en comte damunt d'un paper d'alumini lleugerament fregat amb oli i el tancarem de manera que formi una papillota, vigilant que quedi el més hermètica possible.
Les verdures són opcionals, però sempre ens aporten frescor i color al plat. En el cas de verdures tendres com bajoca, carabassó o espàrrecs de marge es poden coure dins la papillota junt amb el lluç.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se