Espaguetis negres amb gambetes i gules

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Bullim els espaguetis en aigua i sal, fins que estiguin al dente. Els escorrem (en el paquet hi ha el temps de cocció). Mentre, en una paella amb oli, saltem els alls a làmines junt amb el bitxo i quant ja estiguin daurats, hi afegim les gambetes. Ho remenem una mica i tot seguit, hi afegim les gules. Deixem coure uns 5 minuts.
Quant estiguin fetes, hi afegim els espaguetis i ho remenem tot junt.Treiem el bitxo i emplatem.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se