Recuperar contrasenya

Donar-se d'alta


Receptes amb rajada

La rajada és un peix blanc, cartilaginós, emparentat amb els taurons.
Te el cos pla i les aletes pectorals triangulars molt desenvolupades.
A les aletes de la rajada és on es troba la carn comestible i encara que no és massa coneguda la seva carn és molt saborosa.
Es pot cuinar de moltes formes com per exemple arrebossada, a la planxa, fregida o guisada i servir acompanyada de diverses salses i guarnicions de verdures, pebrots, tomàquets, guarnició d'avellanes, pebre vermell, tàperes, patates, all i julivert, etc.
Té un baix contingut gras, y aporta aminoàcids essencials, potassi, fòsfor, sodi, magnesi i vitamines del grup B (sobretot B3 i B12).

Llistat de receptes amb rajada:

Rajada al forn amb verdures saltades

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Recepta per
Estació:      

Rajada a la graella amb patata a la papillota

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 70 min.
Estació:      

Suquet mariner de rajada amb cloïsses, musclos i patates

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 90 min.
Estació:      

Rajada escabetxada amb cebetes petites i gírgoles

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 70 min.
Estació:        

Rajada en escabetx, amb mongetes del ganxet saltades

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació:        

Rajada amb romesco

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Fàcil
Temps d'elaboració: 40 min.
Estació:        

Rajada amb samfaina i bledes

Rajada amb samfaina i bledes

Categoria: Peixos i mariscos
Dificultat: Mitjana
Temps d'elaboració: 60 min.
Estació: