Rajada amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Costa Daurada - Tarragona
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Vuit talls de rajada (dos per comensal)
  • Conyac
  • Salsa de romesco [Veure recepta]
  • Fumet de peix [Veure recepta]
  • 300 grams de mongetes del ganxet, cuites.
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera ( metàlica)

Elaboració

En la cassola marinera, posem un bon raig de conyac, i ho flamegem. Tot seguit, posem una bona quantitat de salsa de romesco, i la quantitat de fumet necessaria, per coure la rajada.
Anem remenant amb l'ajud del vatedor de varetes, corregim de sal, i seguidament, afegim la rajada salada, i les mongetes.
Deixem que cogui tot plegat a foc baix, i quan tot plegat és cuit, ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: