Rajada amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Vuit talls de rajada ( dos per comensal)
  • Conyac
  • Salsa de romesco,( estĂ  en les meves receptes)
  • Fumet de peix,( estĂ  en les meves receptes)
  • 300 grams de mongetes del ganxet, cuites.
  • Sal

4 racions

Utensilis

Una cassola marinera ( metĂ lica)

ElaboraciĂł

En la cassola marinera, posem un bon raig de conyac, i ho flamegem. Tot seguit, posem una bona quantitat de salsa de romesco, i la quantitat de fumet necessaria, per coure la rajada.
Anem remenant amb l'ajud del vatedor de varetes, corregim de sal, i seguidament, afegim la rajada salada, i les mongetes.
Deixem que cogui tot plegat a foc baix, i quan tot plegat ĂŠs cuit, ja ho podrem servir a taula, en la mateixa cassola.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Rajada amb romesco

Enllaça aquesta recepta:

1641 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!