Rap allagostat amb romesco

Ingredients

  • Una cua de rap negre
  • Pebre vermell de bona qualitat
  • Sal

Per fer la salsa romesco:

  • 1 all
  • 10 atmetlles
  • Una cullerada de pasta de nyores
  • Dos tomàquets petits madurs
  • Una mica de bitxo
  • 150 cc d'oli
  • 4 cullerades de vinagre

Elaboració

Farem que a la peixeteria ens treguin els lloms del rap.
Agafem un dels lloms, el salem i el cobrim amb pebre vermell.
El posem en una safata, amb una mica d'aigua al fons i el fiquem al forn, ja calent, durant 10 minuts. Li donem la volta i el tornem a deixar durant 10 minuts més.
Retirem del forn i el deixem refredar.

Preparem la salsa romesco:

Escalibem els tomàquets.
Piquem l'all en un morter i a continuació piquem les atmetlles i el bitxo.
Afegim el tomàquet i l'esmicolem. Posem el vinagre i remenem.
Ho lliguem tot amb l'oli i fem una salsa homogènia,
Passem la salsa pel colador xinès i ja la tindrem a punt.

Presentació:

Tallem el llom de rap a rodanxen fines i el servim posant el rap en una safata i la salsa en un bol.

40min

Notes

Aquest plat és una mica car, però té l'èxit assegurat.
Jo el vaig servir la nit de Nadal, formant part d'un pica-pica.
Es va menjar en un obrir i tancar d'ulls.


Recepta de cuina de Rap allagostat amb romesco
per Àngels Fernández Guillén
Recepta de cuina de Rap allagostat amb romesco
Així és com queda un cop tallat
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2920 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: