Rap allagostat amb romesco
Ingredients
- Una cua de rap negre
- Pebre vermell de bona qualitat
- Sal
Per fer la salsa romesco:
- 1 all
- 10 atmetlles
- Una cullerada de pasta de nyores
- Dos tomàquets petits madurs
- Una mica de bitxo
- 150 cc d'oli
- 4 cullerades de vinagre
Elaboració
Farem que a la peixeteria ens treguin els lloms del rap.
Agafem un dels lloms, el salem i el cobrim amb pebre vermell.
El posem en una safata, amb una mica d'aigua al fons i el fiquem al forn, ja calent, durant 10 minuts. Li donem la volta i el tornem a deixar durant 10 minuts més.
Retirem del forn i el deixem refredar.
Preparem la salsa romesco:
Escalibem els tomàquets.
Piquem l'all en un morter i a continuació piquem les atmetlles i el bitxo.
Afegim el tomàquet i l'esmicolem. Posem el vinagre i remenem.
Ho lliguem tot amb l'oli i fem una salsa homogènia,
Passem la salsa pel colador xinès i ja la tindrem a punt.
Presentació:
Tallem el llom de rap a rodanxen fines i el servim posant el rap en una safata i la salsa en un bol.
40min
Notes
Aquest plat és una mica car, però té l'èxit assegurat.
Jo el vaig servir la nit de Nadal, formant part d'un pica-pica.
Es va menjar en un obrir i tancar d'ulls.

Etiquetes:
Rap allagostat amb romesco
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3227 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Algú m’ha demanat que revisi la recepta d’aquest pastís, perquè li ha quedat molt oliós. Prova de ficar a la nevera...
Jo també hi afegeixo uns quants pèsols
Moltes grácies Quim. Els tornaré a fer tal com tu els fas.
Hola Quim. A mi m'agradava molt fer els seitons en vinagre pero ja no els faig perque diuen que primer s'han de congelar...
Gracies per la correcció. Es important escriure bé la nostra llengua