Rap allagostat amb romesco

Ingredients

  • Una cua de rap negre
  • Pebre vermell de bona qualitat
  • Sal

Per fer la salsa romesco:

  • 1 all
  • 10 atmetlles
  • Una cullerada de pasta de nyores
  • Dos tomàquets petits madurs
  • Una mica de bitxo
  • 150 cc d'oli
  • 4 cullerades de vinagre

Elaboració

Farem que a la peixeteria ens treguin els lloms del rap.
Agafem un dels lloms, el salem i el cobrim amb pebre vermell.
El posem en una safata, amb una mica d'aigua al fons i el fiquem al forn, ja calent, durant 10 minuts. Li donem la volta i el tornem a deixar durant 10 minuts més.
Retirem del forn i el deixem refredar.

Preparem la salsa romesco:

Escalibem els tomàquets.
Piquem l'all en un morter i a continuació piquem les atmetlles i el bitxo.
Afegim el tomàquet i l'esmicolem. Posem el vinagre i remenem.
Ho lliguem tot amb l'oli i fem una salsa homogènia,
Passem la salsa pel colador xinès i ja la tindrem a punt.

Presentació:

Tallem el llom de rap a rodanxen fines i el servim posant el rap en una safata i la salsa en un bol.

40min

Notes

Aquest plat és una mica car, però té l'èxit assegurat.
Jo el vaig servir la nit de Nadal, formant part d'un pica-pica.
Es va menjar en un obrir i tancar d'ulls.


Recepta de cuina de Rap allagostat amb romesco

Així és com queda un cop tallat
per Àngels Fernández Guillén

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1990 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!