Rajada al forn amb verdures saltades

Ingredients

  • Quatre trossos de rajada de 200 grams cadascun (aproximadament)
  • Dues pastanagues
  • Dos porros
  • 200 grams de xampinyons laminats
  • Dues branques d'api
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Vi blanc

4 racions

Utensilis

Una safata plana pel forn
Un wok gran

Elaboració

Primerament, en un wok gran, saltem: els xampinyons, les pastanagues tallades a juliana juntament amb els porros i les branques d'api tallades a juliana, amb un polsim de sal i un raig d'oli.
Quan totes les verdures ja estan ben cuites, les reservem.
Seguidament, fiquem els talls de rajada en una safata plana per anar al forn, salpebrats, amb un rajolí d'oli i un rajolí de vi blanc, i els enfornem a 180°, fins que la rajada estigui cuita al nostre gust.
A continuació, fiquem els talls de rajada cadascun en el seu plat, els reguem amb un raig d'oli d'oliva, i com a guarnició, fiquem un grapat de verdures saltades, amb un rajolí d'oli, i ja ho podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3905 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: