Costelles de xai a la Milanesa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Itàlia → Zona de Milà
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dotze costelles de xai lletó
  • 200 grams d'arròs tipus bomba
  • Dues tires de cansalada fumada
  • Mitja ceba picada
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Tres ous batuts
  • Pa ratllat
  • Julivert picat
  • Aigua
  • Mantega

4 racions

Utensilis

Una flamera de mida mitjana, o una tassa petita de les de cafè.
Una cassó gran
Una paella gran

Elaboració

Primer de tot, en un cassó, posem : aigua, sal, i un punt de mantega. Quan bull, afegim l'arròs, i quan és cuit, l'escorrem, i el reservem.
A part, en una paella, fregim la ceba i la cansalada ben picada. Seguidament afegim l'arròs, i el saltem una mica. Després, amb l'ajuda d'una tassa petita, fem un niu, en el extrem del plat, on ho servirem, i espolsem l'arròs, amb un polsim de julivert picat.
A part, agafem les costelles, les salem, les passem per ou batut, i després pel pa ratllat, i les fregim amb oli d'oliva, fins que són daurades.
Les posem en l'extrem del plat en forma de ventall, i a l'altre extrem, hi posem el niu d'arròs pilaf, com a guarnició.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2533 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: