Sopa de girgoles amb rovell d’ou

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netegem el bolets amb un drap humit. En una paella, amb una mica d’oli, els saltegem uns 10 minuts, sencers i els reservem.
Amb el mateix oli de saltejar els bolets, hi afegim la ceba ben picada, els alls laminats i una mica de julivert ben picat. Ho sofregim uns 10 minuts. Posem en una olla el brou vegetal, hi afegim les girgoles que havíem reservat, el sofregit i el pa torrat a trossos petits amb una mica de sal. Ho deixem bullir tot uns 10 minuts. Comprovem si hem de rectificar de sal. Servim els quatre plats de sopa i de seguida hi tirem un rovell d’ou a cada plat.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se