Crema de marisc

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Comencem coent lentament, en una paella amb una mica d'oli, el porro, la ceba i el pebrot vermell.
Quan estan daurats, hi incorporem les gambes senceres, els musclos ja cuits i el pop.
Li donem unes voltes i hi incorporem una cullerada de pebre vermell.
Ho ofeguem tot, uns 2 minuts i hi afegim el brou de peix.
Deixem coure a foc lent durant uns 25-30 minuts.
Servim la crema en un bol. En el fons, hi posem gambes a trossets i per sobre la pròpia crema batuda i colada.
Servim la crema ben calenta.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se