Risotto negre amb marisc

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pica finament l'escalunya.
Escalfa la meitat de l'oli en una paella.
Agrega l'escalunya i l'arròs i fregeix breument.
Desglaça amb el vi blanc.
Aboca el brou.
Tapa i cou a foc lent uns 45 minuts o fins que estigui suau.
Remena de tant en tant.
Si cal, afegeix més brou.
Ratlla la pela de la llima i prem el suc.
Assaona l'arròs amb la pell de llima ratllada, el suc, la sal al gust i el pebre.
Talla la pinya a trossos, petits.
Pica ben fi el julivert.
Esbandeix les gambes i els musclos amb aigua freda i eixuga amb una tovallola de paper de cuina.
En una paella antiadherent, daura la pinya per ambdós costats durant uns 4 minuts sense oli.
Col·loca en un plat.
Calenta la resta d'oli i fregeix les gambes a foc alt durant 2 minuts, afegeix les vieires i cuinar durant altres 2 minuts. Serveix el risotto amb la pinya i el marisc.
Abans de servir empolvora amb julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se