Ànec

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Alta

Ingredients

8 racions

Utensilis

Si pot ser millor una cassola de fang

Elaboració

S'agafa el àneg fet a trossos i es posa el dia abans a masara amb un vol, amb el conyac l'anis el vi blanc el vi ranci el basto de canyella amb la sal i un raig d'oli.
S'agafa tot el àneg i tot el que bam posar per masarlo i es posa o la cassolade fang al fog mol inportan de fer una mica de brou del coll, i el pedre, per despres quan s'estigui fen per poderli tira pel damunt.
Mentres agafarem els pinyos les panses les prunes i les orellanes i dos pomas tallades a trosos o farem amb una casola per acompanya al ànec.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se