Ànec
Ingredients
- Ànec de dos kg
- Sal
- Mig got de vi blanc
- Mig got de ranci
- Un raig d'anis
- Un basto de canyella
- Mig got de conyac
- Oli
- Pinyons
- Panses
- Prunes
- Orellanes
Utensilis
Si pot ser millor una cassola de fang
Elaboració
S'agafa el àneg fet a trossos i es posa el dia abans a masara amb un vol, amb el conyac l'anis el vi blanc el vi ranci el basto de canyella amb la sal i un raig d'oli.
S'agafa tot el àneg i tot el que bam posar per masarlo i es posa o la cassolade fang al fog mol inportan de fer una mica de brou del coll, i el pedre, per despres quan s'estigui fen per poderli tira pel damunt.
Mentres agafarem els pinyos les panses les prunes i les orellanes i dos pomas tallades a trosos o farem amb una casola per acompanya al ànec.
Comparteix aquesta recepta: