Peus de porc estofats amb escamarlans i pesols extrafins

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Netegem els peus passant-los per una flama d'alcohol o de gas i els obrim per la meitat fent-ne 4 unitats.
Comencem per bullir els peus. Posem abundant aigua en una olla amb una mica de sal i el manat d’herbes.
Hi posem els peus i els deixem bullir tapats entre 90 i 120 minuts, segons la seva mida.
Si els fem en olla exprés els tindrem tous en 30 minuts.
Un cop cuits i escorreguts, guardem una mica de brou amb el que s'han cuit i els eixuguem amb un drap.
Els podem bullir a la cassola exprés, si volem fer-los en menys temps.
Batem els ous i arrebossem els peus, primer amb farina, després amb els ous batuts.
Els fregim amb l'oli.
Amb l'oli restant fregim la ceba pelada i tallada.
Quan la ceba porta uns 10 minuts, hi tirem els tomàquets ratllats amb una mica de sal.
Deixem coure junt uns 5 minuts.
Tirem la ceba amb el tomàquet, a la cassola on es fan els peus
Amb un morter piquem els alls, les ametlles, el pa fregit i hi posem una mica de brou, és a dir, fem una picada senzilla.
En una paella, quasi sense oli, posem una mica de sal als escamarlans i els saltem uns 3 minuts. Els reservem.
Finalment, tirem la picada a la cassola dels peus i quan comenci a bullir, hi tirem els escamarlans i els pèsols extrafins.
Deixem coure tot junt uns 3 o 4 minuts.
Ja es pot servir el plat.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se