Arròs amb carxofa i butifarra negre

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Sofregeixo la ceba quan està cuita i tiro la buti negre tallada petitona i sense pell, li dono dos tombs que quedi ben barrejat amb la ceba, llavors el tomàquet 2 o 3 minuts fen xup-xup i seguidament la carxofa, tot ben barrejat i finalment l'arròs i el caldo corresponent. Jo ho he fet amb arròs integral.
Normalment ho deixo tot a punt el dia abans i el mateix dia i tiro l'arròs i el caldo vegetal.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se