Arròs amb carxofa i butifarra negre
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Paella
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 1/4 de butifarra negre
- 4 carxofes
- Tomaquet
- Cado vegetal
- Arròs
2 racions
Elaboració
Sofregeixo la ceba quan està cuita i tiro la buti negre tallada petitona i sense pell, li dono dos tombs que quedi ben barrejat amb la ceba, llavors el tomàquet 2 o 3 minuts fen xup-xup i seguidament la carxofa, tot ben barrejat i finalment l'arròs i el caldo corresponent. Jo ho he fet amb arròs integral.
Normalment ho deixo tot a punt el dia abans i el mateix dia i tiro l'arròs i el caldo vegetal.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4638 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.