Arròs amb carxofa i butifarra negre

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1/4 de butifarra negre
  • 4 carxofes
  • Tomaquet
  • Cado vegetal
  • Arròs

2 racions

Elaboració

Sofregeixo la ceba quan està cuita i tiro la buti negre tallada petitona i sense pell, li dono dos tombs que quedi ben barrejat amb la ceba, llavors el tomàquet 2 o 3 minuts fen xup-xup i seguidament la carxofa, tot ben barrejat i finalment l'arròs i el caldo corresponent. Jo ho he fet amb arròs integral.
Normalment ho deixo tot a punt el dia abans i el mateix dia i tiro l'arròs i el caldo vegetal.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: