Arròs caldós de mar i muntanya amb fumet de peix

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

1 racions

Elaboració

Daurem en una paella, la costella de porc tallada a trossos. La salpebrem i reservem.
Daurem 1 minut la gamba llagostinera i la reservem.
En el mateix oli, daurem els alls i la ceba tallada ben petita, deixeu-la coure, a foc molt lent, fins que estigui ben confitada.
Hi afegim els pebrots tallats ben petits.
Ho deixem coure bé i hi incorporem els tomàquets ratllats.
Quant el tomàquet sigui ben cuit, hi afegim el calamar i la sípia a trossos i la costella.
Enrossim els brins de safrà, i l’arròs.
Aboquem el fumet bullint damunt d’arròs.
Ho deixem 10 minuts a foc fort, rectifiquem de sal. Baixem el foc per espai de 4 minuts.
La resta de cocció la fem al forn 6 minuts a 200ºC.
Passats els 6 minuts, traiem la paella del forn. Deixem reposar uns 2 de minuts.
Ja es pot servir.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se