Crema de pèsols amb bocinets de pa i llavors de sèsam

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Tallem en juliana la ceba tendra i els alls tendres.
Posem un raig d’oli d’oliva en un cassó.
Saltem la ceba tendra i els alls tendres sense que agafin color, a foc lent, durant uns 5 minuts.
Hi afegim els pèsols i ho deixem coure a foc mig fins que suïn els pèsols, aproximadament uns 10 minuts.
Incorporar el brou de pollastre) i l’aigua i ho deixem coure 5 minuts més.
Ho salem al gust i ho triturem amb la batedora elèctrica.
Ho colem amb un colador fi.
Servim la crema de pèsols acompanya dels bocinets de pa i llavors de sèsam.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se