Crema de pèsols amb bocinets de pa i llavors de sèsam

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de Pèsols pelats
  • 1 Ceba tendra
  • Uns quans alls tendres
  • 200 ml de brou de pollastre casolà
  • 100 ml d’aigua mineral natural
  • Sal
  • Oli d’oliva verge extra
  • Llavors de sèsam
  • Bocinets de pa torrat

2 racions

Elaboració

Tallem en juliana la ceba tendra i els alls tendres.
Posem un raig d’oli d’oliva en un cassó.
Saltem la ceba tendra i els alls tendres sense que agafin color, a foc lent, durant uns 5 minuts.
Hi afegim els pèsols i ho deixem coure a foc mig fins que suïn els pèsols, aproximadament uns 10 minuts.
Incorporar el brou de pollastre) i l’aigua i ho deixem coure 5 minuts més.
Ho salem al gust i ho triturem amb la batedora elèctrica.
Ho colem amb un colador fi.
Servim la crema de pèsols acompanya dels bocinets de pa i llavors de sèsam.

25min


Recepta de cuina de Crema de pèsols amb bocinets de pa i llavors de sèsam

Crema de pèsols amb bocinets de pa i llavors de sèsam.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2377 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: