Peus de porc amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una cassola de fang per servir-ho a taula, o diverses d'individuals.
També es pot servir amb una cassola d'aquestes negres que són tan pràctiques i actuals.

Elaboració

Posarem a bullir els peus de porc amb l'os del pernil fins que estiguin tous.Els deixarem refredar una mica, i els treurem els ossos més grans.
En una cassola, posarem la ceba trinxada i quan sigui una mica rossa, hi posarem la tomaca ratllada amb una mica de sucre, per treure-hi l'acidesa.
Posarem el brou en un bol i afegirem la maizena, un polsim de pebre negre i el vermut blanc i ho barrejarem bé.
Ho tirarem a la cassola,i esperarem que espesseixi una mica. Posarem sal a gust.
Afegirem els peus de porc a la cassola, i l'all i el julivert picat
Quan tot hagi bullit una minuts, hi afegirem la tassa de salsa de romesco, i ho deixarem que bulli lentament uns cinc minuts més.

1h

Notes

Cal presentar-ho molt calent.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se