Sopa de peix cremosa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Sofregiu primerament en un cassó de fons gruixut o cassola, amb oli, la ceba i pastanagues. Afegui-hi el porro tallat a rodanxes, desprès el tomàquet concentrat i l'all, i a continuaciò el peix a trossos, barregeu-ho tot i afegiu-hi el vi, dexeu que sévapori quasi per complet i llavors, tireu-hi el conyac, enceneu-lo
i un cop apagada la flama, afegiu-hi 2 litres d'aigua calenta i el ramet lligat, sal i pebre, dexeu que bulli normal uns 30 minuts. Després traieu el peix i el ramet i passeu-ho pel colador xinés, torneu-ho al foc i quan arrenqui el bull, afegiu-hi la crema d'arrós, desfeta en 125 cc d'aigua freda deixant que bulli 10 minuts mes. Llavors s'hi tira el peix esmicolat i un xic de juli`´ert trinxat.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se