Entremesos de gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

6 racions

Elaboració

Netejar l'escarola acuradament, rentar-la amb aigua i tallar-les en juliana amb tires llargues i estretes.
Esprémer per separat el mitja llimona i la llimona sencer.
Peleu les pomes, llevant el cor i les llavors, tallar després en forma de daus i ruixar-a continuació amb el suc de la mitja llimona perquè no es ennegrescan.
Barrejar, en un bol per amanides, l'escarola tallades a tires, els daus de poma, les gambes i les nous.
Anar repartint aquesta barreja en sis escudelles de (fang o de gresc).
Batre junts la flor de llet i el suc de llimona sencera, assaonar a continuació amb sal pebre i amb el coriandre, mòlt.
Cobrir el contingut de cada escudella amb aquesta salsa i servir molt fresc

10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se