Entremesos de gambes

Ingredients

  • 1 escarola amb les fulles el més blanques possibles
  • 3 pomes
  • 1/2 llimona
  • 125 gs de cues de gambes sense closca
  • 1/2 tassa de nous toscament picades
  • 100 gs de flor de llet
  • Alguns grans de coriandre
  • Sal
  • Pebre

6 racions

Elaboració

Netejar l'escarola acuradament, rentar-la amb aigua i tallar-les en juliana amb tires llargues i estretes.
Esprémer per separat el mitja llimona i la llimona sencer.
Peleu les pomes, llevant el cor i les llavors, tallar després en forma de daus i ruixar-a continuació amb el suc de la mitja llimona perquè no es ennegrescan.
Barrejar, en un bol per amanides, l'escarola tallades a tires, els daus de poma, les gambes i les nous.
Anar repartint aquesta barreja en sis escudelles de (fang o de gresc).
Batre junts la flor de llet i el suc de llimona sencera, assaonar a continuació amb sal pebre i amb el coriandre, mòlt.
Cobrir el contingut de cada escudella amb aquesta salsa i servir molt fresc

10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1565 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: