Bombó de foie i xocolata blanca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

- Tallar i porcionar la terrina amb daus de 1, 5 cm. x 1, 5 cm.
- Reservar al congelador perquè agafi cos.
- Desfer la xocolata blanca al bany maria i napar els daus de terrina abans que es refredi la xocolata.
- Col·locar els gerds al capdamunt del bombó, de manera que el forat quedi mirant cap a dalt. Abocar-hi el peta zeta a l’interior.

30min

Notes

Servir amb unes gotes de reducció de vinagre de Mòdena.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se