Bombó de foie i xocolata blanca

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 gr. terrina de foie
  • 200 gr. xocolata blanca
  • 12 unitats de gerds
  • peta zeta

Elaboració

- Tallar i porcionar la terrina amb daus de 1,5 cm. x 1,5 cm.
- Reservar al congelador perquè agafi cos.
- Desfer la xocolata blanca al bany maria i napar els daus de terrina abans que es refredi la xocolata.
- Col·locar els gerds al capdamunt del bombó, de manera que el forat quedi mirant cap a dalt. Abocar-hi el peta zeta a l’interior.

30min

Notes

Servir amb unes gotes de reducció de vinagre de Mòdena.

*Aquesta recepta ens l'ha explicat el Jordi Samper de la botiga Tast (www.tastmenjarxendur.com)


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

724 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Dolça diu:
em costen aquests tipus de receptes, però de ben segur que a més de curios ha de ser boníssim.
Dolça
Amb molt de gust diu:
Personalment encara no l'he provat, però el Jordi Samper ens va dir que era relativament senzilla de fer...
Al següent link (http://www.radiosabadell.fm/RSPodcast-V1.0/audio/dpk_5330_36.mp3) podràs escoltar el programa del 24/12 i recuperar la seva explicació... segur que t'ajuda! Ànims i ja ens informes :)


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!