Amanida de tomàquet amb formatge de cabra, tonyina i anxoves
Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3 Rodanxes grans d'un tomàquet madur d'uns 500 g acabat de collir de la tomatera.
- 1 Rodanxa de formatge de cabra de més o menys 1 cm de gruix
- Tonyina de llauna
- Anxoves de llauna
- Una mica de ceba
- Sal
- Oli d'oliva verge extra
- Olives negres
Elaboració
Aquest és un plat molt senzill de fer però boníssim.
Tot està en tenir tomàquets acabats de collir.
En un plat, hi posem tres rodanxes grans de tomàquet madur collit el mateix dia o un dia abans.
Al costat del plat, hi posem una mica de tonyina de llauna i 5 o 6 anxoves, també de llauna, amb 4 o 5 olives negres.
Pelem una ceba, i posem al plat un parell de grills.
Passem per la planxa ben calenta, la rodanxa de formatge de cabra, uns 20 segons per costat.
Amanim el plat amb una mica de sal i un bon raig d'oli d'oliva verge extra.
Comparteix aquesta recepta: