Turró de xocolata amb avellanes i taronja

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

Posar una olla amb aigua al foc. Posar la mantega de cacau en un bol i posar el bol a sobre de l’olla. Deixar desfer la mantega al bany maria.
Afegir al bol les xocolates trossejades i remenar fins que la xocolata es fongui totalment.
Retirar el bol del bany maria i afegir la ratlladura de la taronja i les avellanes.
Acabar de barrejar amb una espàtula i ficar-ho en el motlle.
Deixar refredar a temperatura ambient durant unes tres hores. Tapar amb paper film i deixar reposar a la nevera unes 3 hores més. Retirar el paper film i treure la barra de turró del moltlle.

30min

Notes

Encara que a Barcelona es relativament fàcil trobar la mantega de cacau a botigues com Parami podeu substituir-la per llard en la mateixa proporció.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se