Turró de xocolata amb avellanes i taronja
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Bombons
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 gr de mantega de cacau
- 150 gr de xocolata negra 70% cacau
- 125 gr de xocolata amb llet
- La ratlladura d'una taronja
- 50 gr de avellanes torrades
1 racions
Elaboració
Posar una olla amb aigua al foc. Posar la mantega de cacau en un bol i posar el bol a sobre de l’olla. Deixar desfer la mantega al bany maria.
Afegir al bol les xocolates trossejades i remenar fins que la xocolata es fongui totalment.
Retirar el bol del bany maria i afegir la ratlladura de la taronja i les avellanes.
Acabar de barrejar amb una espàtula i ficar-ho en el motlle.
Deixar refredar a temperatura ambient durant unes tres hores. Tapar amb paper film i deixar reposar a la nevera unes 3 hores més. Retirar el paper film i treure la barra de turró del moltlle.
30min
Notes
Encara que a Barcelona es relativament fàcil trobar la mantega de cacau a botigues com Parami podeu substituir-la per llard en la mateixa proporció.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2870 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.