Tripa de vedella

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Per a la picada:

2 racions

Elaboració

De la picada:

Posem una mica de sal al morter.
Tallem ben petits la nyora, l'all, les ametlles i les avellanes. També, triturem els carquinyolis amb les mans.
Ho posem tot al morter i ho triturem.
Ho reservem
La picada es pot fer després de coure la tripa, evidenment.

Cocció de la tripa:

Tallem la tripa de vedella a trossos grossos.
Agafem una olla, hi posem una mica d'aigua, només una mica doncs la tripa amb la cocció deixarà anar aigua.
Afegim a l'olla: els grans de pebre, les fulles de llorer, els alls, la pastanaga i la ceba i la posem al foc.
Tirem a l'olla on tenim la bresa , els trossos de tripa de vedella.
Posem aigua freda a l'olla i iniciem la cocció de la tripa.
Ho deixem bullir suaument uns 50 minuts.
Reservem l'aigua de coure la tripa.

Per acabar:

Feta la tripa. Preparem una cassola amb oli al foc i hi fem fregir dos bitxos petits.
Hi afegim el sofregit de tomàquet i ceba que hem comprat.
Ho anem remenant.
Quan veiem que el sofregit ja ha perdut tota l'aigua, hi afegim un cullerot de l'aigua
de coure la tripa de vedella, per no corre el risc de que se'ns cremi.
Hi afegim a continuació la picada i una miqueta més del brou de coure la tripa de vedella.
Ho deixem fent xup-xup tot junt uns 5 minuts.
Ja es pot servir.

1h 5min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se