Pollastre amb carxofes

S'han de aprofitar el temps de les carxofes, doncs entre l'hivern i a principis de primavera son molt tendres.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis



espàtula
3 plats (1 per la farina, 2 per posar-hi les carxofes cuites, 3 per reservar els trossos de pollastre)
pinces
morter
1 cassola
1 paella grossa



Elaboració

Triem la part més tendra de les carxofes. Les partim en quatre talls a manera de creu, les enfarineu i les passeu per una paella fins que quedin ben rosses. Les reserveu en un plat.
Poseu una part de llard i una altra d'oli en una cassola i hi afegiu el pollastre.
Un cop enrossit, el reserveu en un plat.
Amb el mateix oli feu el sofregit de ceba i tomàquet, i quan estigui al punt hi afegiu els trossos de pollastre i els remeneu una estona fins que agafin el gust del sofregit. Llavors hi tireu el caldo que no arribi a cobrir el pollastre i, quan quasi estigui cuit(uns 30 minuts) hi afegiu les carxofes, juntament amb la picada d'all i julivert.
Deixeu-lo bullir 5 minuts més.

1h

Notes

Si aquest pollastre no es per el dia, poseu-hi la picada el dia que s'hagi de menjar.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se