Pollastre amb carxofes
S'han de aprofitar el temps de les carxofes, doncs entre l'hivern i a principis de primavera son molt tendres.
Ingredients
- 1 pollastre tallat a trossos
- 6 carxofes
- 2 cebes
- 2 tomàquets
- Farina
- 12 ametlles torrades
- Caldo
- Oli
- Llard
- Sal
- All
- Julivert
6 racions
Utensilis
espàtula
3 plats (1 per la farina, 2 per posar-hi les carxofes cuites, 3 per reservar els trossos de pollastre)
pinces
morter
1 cassola
1 paella grossa
Elaboració
Triem la part més tendra de les carxofes. Les partim en quatre talls a manera de creu, les enfarineu i les passeu per una paella fins que quedin ben rosses. Les reserveu en un plat.
Poseu una part de llard i una altra d'oli en una cassola i hi afegiu el pollastre.
Un cop enrossit, el reserveu en un plat.
Amb el mateix oli feu el sofregit de ceba i tomàquet, i quan estigui al punt hi afegiu els trossos de pollastre i els remeneu una estona fins que agafin el gust del sofregit. Llavors hi tireu el caldo que no arribi a cobrir el pollastre i, quan quasi estigui cuit(uns 30 minuts) hi afegiu les carxofes, juntament amb la picada d'all i julivert.
Deixeu-lo bullir 5 minuts més.
1h
Notes
Si aquest pollastre no es per el dia, poseu-hi la picada el dia que s'hagi de menjar.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2908 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.