Pollastre amb carxofes

S'han de aprofitar el temps de les carxofes, doncs entre l'hivern i a principis de primavera son molt tendres.

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre tallat a trossos
  • 6 carxofes
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • Farina
  • 12 ametlles torrades
  • Caldo
  • Oli
  • Llard
  • Sal
  • All
  • Julivert

6 racions

Utensilis



espàtula
3 plats (1 per la farina, 2 per posar-hi les carxofes cuites, 3 per reservar els trossos de pollastre)
pinces
morter
1 cassola
1 paella grossa



Elaboració

Triem la part més tendra de les carxofes. Les partim en quatre talls a manera de creu, les enfarineu i les passeu per una paella fins que quedin ben rosses. Les reserveu en un plat.
Poseu una part de llard i una altra d'oli en una cassola i hi afegiu el pollastre.
Un cop enrossit, el reserveu en un plat.
Amb el mateix oli feu el sofregit de ceba i tomàquet, i quan estigui al punt hi afegiu els trossos de pollastre i els remeneu una estona fins que agafin el gust del sofregit. Llavors hi tireu el caldo que no arribi a cobrir el pollastre i, quan quasi estigui cuit(uns 30 minuts) hi afegiu les carxofes, juntament amb la picada d'all i julivert.
Deixeu-lo bullir 5 minuts més.

1h

Notes

Si aquest pollastre no es per el dia, poseu-hi la picada el dia que s'hagi de menjar.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1618 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: