Amanida "especial" freda i molt variada

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Preparació de l'amanida:

Rentem l'enciam i el tallem molt petit. El reservem.
Rentem i tallem el tomàquet en quatre grills. El reservem.
Rentem el pebrot verd i el tallem molt petit. El reservem.
Pelem i tallem la ceba mot petita. La reservem.
Partim a rodanxes la barreta de cranc. Ho reservem.
Obrim totes les llaunes. Reservem el contingut.
Partim l'ou dur en quatre parts. El reservem.

Per montar el plat:

En un plat, al centre hi posem l'enciam barrejat amb el pebrot i
ceba que teníem reservats. Fem com un petit turó.
Al costat, anem alternant ou dur, tomàquet, olives i talls d'embotit.
Entremig de tot hi posem els ingredients de les llaunes i el cranc.
En el centre, hi posem un llagostí petit.
Ho amanim amb oli i sal.
Ja es pot servir.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se