Filets de pollastre a la gran duquesa

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Prepareu una beixamel amb la mantega, la farina i la llet. Quan estigui espessa, poseu-hi sal, pebre i nou moscada.
Incorporeu-hi els daus de pernil, els de formatge i els rovells d'ou. Barregeu-ho tot, a fí que quedi ben barrejat.
Poseu oli en una paella i fregiu-hi els filets o pits sencers per els dos costats, poseu-hi sal i pebre. Quan estiguin daurats, disposeu-los en una safata untada amb mantega o en oli.
Cobriu-ho cada pit amb la salsa preparada, empolseu-lo amb el formatge ratllat i poseu-ho a gratinar al forn per daurar-los.

1h

Notes

Serviu-ho acompanyades de cols de Bruseles, bullides i saltejades


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se